Alışveriş Sepetim
46,146
53,384

Hunthink Namlu Temizleme Köpüğü ve Bakır Sökücü

Hunthink Namlu Temizleme Köpüğü (200ML)

 Bakır, barut ve karbon kalıntılarını temizler.
 Amonyak içermez.
 Zehirli gaz içermez.
 Korozyon yapmaz.

Kullanım Alanları:

Hunthink namlu temizleme köpüğü, yivli/yivsiz tüm silahlarda güvenle kullanabileceğiniz köpük formunda bir temizleyicidir. Atış öncesi ya da sonrasında kullanılabilir. Namlu haricinde atış mekanizması ve şarjör kısmı ve tüfeğinizi tüm aksamlarında gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Önceden kalmış barut, bakır ve karbon kalıntılarından temizlenmesinde ve ayrıca silahın dış yüzeyinde oluşmuş olan karbon işlerinin temizlenmesinde de kullanılabilir.

DİKKAT!
Kullanım esnasında göz ile temas ettirmeyiniz. Göze temas halinde bol su ile yıkayınız.

Kullanım Talimatı:

Kullanmadan önce birkaç kez sallayınız. Silah atım yatağından plastik boru aracılığı ile köpüğü namlu içine sıkınız. Namlu ağzından köpük çıkana kadar sıkma işlemine devam ediniz. Sıkma işleminde namlunun ucunu parmağınızla kapatınız. Köpük namlu içindeyken en az 15 dakika bekletiniz. Harbi ve temizlik patchi kullanarak namluyu temizleyiniz. Temizlik sonrası yağlayıcı ve koruyucu kullanmayı ihmal etmeyiniz.

Diğer Özellikler
Stok KoduHTKTB
MarkaHunthink
Stok DurumuBu ürün geçici olarak temin edilememektedir.
25 Yıllın verdiği kalite ve güvenle silaha dair kabze,şarjör, yedek parça,silah kılıfı,askeri ürünler,polis ürünleri,kişiye özel tasarımlar ve buna benzer ürünlerle siz değerli müşterilerimizin hizmetinizdeyiz. Pratik ve hızlı alışveriş yapabilmeniz için Ürünlerimiz sizlerin ihtiyaçları doğrultusunda belirlenmiştir. Doğru yönlendirme ile aramış olduğunuz ürüne, hızlı bir şekilde ulaşmanızı sağlamaktayız. Satın almak istediğiniz ürüne kolaylıkla ulaşabilir ve en uygun ödeme seçeneğini seçerek alışverişinizi sonlandırabilirsiniz.Bizi tercih ettiniz için teşekkür ederiz.

PlatinMarket® E-Ticaret Sistemi İle Hazırlanmıştır.